Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på 38 41 03 26

Mødebooking – Lad os booke kvalitetsmøder til dig

Mødebooking

Har du brug for at holde flere kundemøder?

Vil du gerne slippe for at booke møderne selv?

Er du usikker på, om et telemarketingfirma er noget for dig? Enten fordi du har dårlige erfaringer med mødebooking, eller kender nogen, der har?

Du har måske hørt skrækhistorier om mødebooking, der gav en masse dårlige møder uden udsigt til salg, og som var både spild af tid og penge. Og du vil ikke risikere, at dit firma bliver forbundet med telefonsælgere, der ringer blindt kanvassalg og er til gene hos potentielle kunder.

I så fald er du kommet til det rette sted. Partner Dialog er et kompetencehus, som bl.a. har specialiseret sig i telemarketing og i at finde nye kunder via mødebooking.

Hos Partner Dialog har vi specialiseret os i kun at booke kvalitetsmøder. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i din situation, før vi begynder at booke dine møder.  Vi afstemmer også med dig, hvad præcis du vil have ud af mødet. Hvis du kun ønsker bookinger af møder, der udløser et salg, booker vi kun de møder, vi tror, du kan sælge på. På den måde undgår du, at du og dine medarbejdere spilder dyr tid på at køre ud til møder, der aldrig skulle have været holdt.

Vores konsulenter jagter ikke møder og salg på dine vegne. Vi spørger ind til kunden og udfordrer ham eller hende. Derfor vil dine potentielle kunder gerne snakke med os, og derfor kan vi booke de gode kvalitetsmøder til dig. Samtidig sørger vi for at notere vigtige oplysninger i din pipeline, så vi ved, hvornår det er relevant at ringe tilbage til de potentielle kunder igen. Oplysninger om eksempelvis budgetter, eller hvornår de eksisterede aftaler udløber.

Mødebooking

Mødebooking er en form for telemarketing, hvor en sælger tager direkte kontakt til potentielle kunder via telefonopkald. Målet er at booke møder med nye og gode kunder, så du som virksomhed får planlagt de rigtige møder med allerede interesserede købere. God mødebooking sikre dig, at du ikke bruger tid og ressourcer på at træffe de forkerte kunder.

Sammen forbereder vi kvalificeret mødebooking

For at sikre at vi kommer godt i gang med at booke dine møder, indleder vi samarbejdet med at sætte os grundigt ind i de krav og forventninger, du har til mødebooking af det ideelle kundemøde.

Derfor begynder vi vores mødebookingsamarbejde med at afklare følgende:

Før vi begynder at booke møder overhovedet, holder vi et seminar af tre timer, hvor vi spørger grundigt ind til

Herefter laver vi en drejebog på 6-7 sider, som du selvfølgelig godkender, før vi begynder at booke møder. Drejebogen er så grundig, at mange af vores kunder også bruger den internt. Blandt andet når de skal introducere nye medarbejdere til firmaet.

Når vi har ringet ud for dig i to dage, inviterer vi dig ind, så du kan se, hvordan vi arbejder med mødebooking, når vi ringer op på dine vegne. Her kan vi eventuelt stille dig flere spørgsmål, så vi kan optimere vores mødebooking yderligere.

Hør mere om mødebooking nu

Ring direkte til os på 38 41 03 26 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med mødebooking af kvalitetsmøder og hør om priser på mødebooking. Du kan også sende en mail, så vender en af vores mødebookere tilbage til dig.

Bliv kontaktet af en kompetent medarbejder, der kan hjælpe dig med at finde den rette mødebookingløsning til dit behov.

Med Partner Dialogs mødebooking får du løbende det antal møder med nye kunder, din virksomhed har behov for. Det kan være at levere nogle ganske få møder hver uge eller måned, eller at forsyne din salgs- eller serviceafdeling med et større antal kundemøder løbende.

Vi klarer mødebooking fra vores bureau i København, men vi sikrer også mødebooking med dine potentielle kunder i Aarhus, Odense og alle andre steder i Danmark.