Telemarketing

Bliv ringet op af os
Consent

Telemarketing – få flere og bedre kunder

Vil du gerne

  • sælge mere til de kunder, du har?
  • tiltrække flere leads til dit nyhedsbrev og dine events?
  • have mere struktur på alle dine kontakter, så du er sikker på at følge korrekt op på dem?

Så kan vi hjælpe dig gennem en telemarketingløsning.

 

Hvad er telemarketing?

Telemarketing er markedsføring af produkter eller tjenester via telefonopkald. Det er telefonsalg, hvor potentielle kunder bliver direkte kontaktet af en sælger. Telefonmarkedsføring kan hjælpe dig med f.eks. mødebooking, leadgenerering, samt præsentation af produkter eller tilsvarende serviceopkald. Telemarketing er en meget effektiv måde at få direkte kontakt til nye kunder.

Hvorfor telemarketing?

Telemarketing er en fantastisk henvendelsesmetode, hvis du ønsker opsøgende salg til nye såvel som eksisterende kunder. Den direkte henvendelsesform giver dig mulighed for at kommunikere med beslutningstageren. Hos Partner Dialog kan vi hjælpe med netop dette, hvad enten det er nye eller eksisterende kunder.

Arbejdsområder – telemarketing inden for B2B, B2G og B2C

Uanset om du arbejder B2B, B2G som B2C segmenter, kan vi hjælpe dig. Vores telemarketingmedarbejdere er vant til at arbejde med varierende opgaver og krav fra vores kunder. Derfor kan vi også løft opgaver helt frem til, at kunden skriver under på en aftale eller en kontrakt.

Du kan vælge helt at outsource marketingopgaven eller benytte os i perioder, hvor det presser på.

Vil du vide mere om telemarketing? Dine leads er kun et opkald herfra

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit behov for telemarketing, så ring til os nu på telefon 38 41 03 26. Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan løfte din telemarketing.

Du er også velkommen til at sende os en mail.

Hør mere om hjælp til telemarketing.

Vi løser telemarketingopgaver fra vores bureau i København og har kunder fra hele landet. Især i de store byer som Aarhus, Odense, Aalborg og Vejle.

Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på 38 41 03 26