Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på 38 41 03 26

Telemarketing – få flere og bedre kunder

Telemarketing

Vil du gerne

Så kan vi hjælpe dig gennem en telemarketingløsning.

Du kan få hjælp til telemarketing i form af:

Telemarketing er en disciplin, der ikke blot kræver erfaring, men også stor vedholdenhed og effektiv styring. Partner Dialog hjælper mange af Danmarks dygtigste salgsteams med at booke deres møder.

Når vi har så høj succesrate med vores møder, er det fordi vi laver så grundigt et forarbejde, før vi begynder med salg og marketing for dig. Når vi får en ny telemarketingkunde, indleder vi med at holde et seminar, hvor vi tager udgangspunkt i 28 spørgsmål, så vi lærer dig og dine produkter godt at kende først. Derfor kan vi udfordre kunden og er på forkant med forbeholdene.

Med Partner Dialogs telemarketing får du løbende nye kundeemner, der på forhånd opfylder de krav, du stiller.

Telemarketing

Telemarketing er markedsføring af produkter eller tjenester via telefonopkald. Det er telefonsalg hvor potentielle kunder bliver direkte kontaktet af en sælger. Telefoniskmarkedsføring kan hjælpe dig med f.eks.: mødebooking, leadgenerering, præsentation af produkter eller tilsvarende serviceopkald. Telemarketing er en meget effektiv måde at få direkte kontakt til nye kunder.

Arbejdsområder – telemarketing inden for B2B, B2G og B2C

Uanset om du arbejder B2B, B2G som B2C segmenter, kan vi hjælpe dig. Vores telemarketingmedarbejdere er vant til at arbejde med varierende opgaver og krav fra vores kunder. Derfor kan vi også løft opgaver helt frem til, at kunden skriver under på en aftale eller en kontrakt.

Du kan vælge helt at outsource marketingopgaven eller benytte os i perioder, hvor det presser på.

Vil du vide mere om telemarketing? Dine leads er kun et opkald herfra

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit behov for telemarketing, så ring til os nu på telefon 38 41 03 26. Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan løfte din telemarketing.

Du er også velkommen til at sende os en mail.

Hør mere om hjælp til telemarketing.

Vi løser telemarketingopgaver fra vores bureau i København og har kunder fra hele landet. Især i de store byer som Aarhus, Odense, Aalborg og Vejle.