En gruppe forretningsfolk i et mødelokale.

Virksomheden

Uanset om du søger hjælp til leadgenerering, mødebooking eller en effektiv salgsstrategi, så hjælper Partner Dialog dig igennem salgsprocessen med netop den indsats, du har behov for og den viden, du savner.

Bliv ringet op af os

Hvem er Partner Dialog?

Partner Dialog er sat i verden for at hjælpe virksomheder og organisationer med at opnå deres salgsmål.

For os handler det ikke bare om det hurtige engangssalg. Det handler om at skabe stærke og langsigtede relationer mellem virksomhederne. Vi tror på, at det er på den lange bane, at man opnår de bedste og mest profitable resultater.

Vi er et kompetencehus, som kan understøtte din virksomheds salgsindsatser i bred forstand. Ud over det opsøgende og direkte salg tilbyder vi en række konsulentydelser og individuelle totalløsninger, også hvis du ønsker at udlicitere hele salgsprocessen.

Vores medarbejdere har en gennemsnitsalder på ca. 45 år, og alle konsulenter er fastansatte. Vi ved, at vi differentierer os væsentligt fra andre bureauer i vores branche.

Når du lader Partner Dialog booke dine salgsmøder, får du et hold konsulenter.

Alle vores konsulenter er tidligere ledende medarbejdere fra industrien, og alle har arbejdet med, og har haft ledende stillinger indenfor salgsområdet. De har mange års erfaring fra begge sider af bordet, og de ved, hvad der skal til for at få et møde i stand på beslutningsniveau/direktionsniveau.

Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på +45 38 41 03 26 eller skrive til info@partnerdialog.dk.

konvulut