En meget høj bygning med mange vinduer.

Databaseoptimering

Uanset om du søger hjælp til leadgenerering, mødebooking eller en effektiv salgsstrategi, så hjælper Partner Dialog dig igennem salgsprocessen med netop den indsats, du har behov for og den viden, du savner.

Bliv ringet op af os

Optimér din kundedatabase

Har du nogensinde undret dig over hvor alle dine kunde blev af? Data er grundlaget for alt direkte markedsføring. Selv om ingen database er 100% perfekt, kan man ved hjælp af at anvende så nye og opdaterede data som muligt med navngivne kontakter, medføre dramatiske forbedringer for udførelsen af en direkte marketingskampagne.

Forskning tyder på, at B2B-data henfalder med omkring 30% om året, så hvis din kundedatabase er et par år gammel, er det sandsynligt at ca. 60% af den kan være forældet. Det betyder at næsten 2/3 af dit markedsføringsbudget kunne gå til spilde. Det er derfor at det er absolut nødvendigt at anvende effektiv databaseoptimering, for at sikre at du får mest ud af din investering.

Kundedatabase-optimering

Vi opbygger kundedatabaser af høj kvalitet for vores kunder. Vi anvender altid telefonen til at kvalificere og profilere oplysningerne.

Vi kan:

  • Opdatere oplysningerne i din markedsføringsdatabase
  • Stille de rigtige profileringsspørgsmål for at tillade segmenteringen
  • Tilføje oplysninger om de beslutningstagere der er svære at finde
  • Tilføje e-mail adresser eller andre ønskede data

Hvis du giver os din gamle marketingsdatabase og beder os om at købe de grundlæggende data, vil vi på dette grundlag lave din nye database klar til en ”top-tunet” markedsføringskampagne.

Databasekontrol

Partner Dialog samarbejder med Danmarks førende udbydere af erhvervsinformation. Med mere end 20 års erfaring i at købe og bruge data til telemarketing, har vi en dybdegående viden indenfor området. Vi fungerer som mægler ved at bruge vores ekspertise til at identificere de bedste leverandører, med den bedste pris og kvalitet, til dit præcise behov.

Få mere for dit marketing-budget nu

Ring til os nu på tlf. +45 35 86 80 00 og lad os tale om, hvordan vi får optimeret din kundedatabase, så din markedsføring rammer rigtigt hver gang.

konvulut