En person, der peger på en computerskærm med et søjlediagram på

Kompetencer

Uanset om du søger hjælp til leadgenerering, mødebooking eller en effektiv salgsstrategi, så hjælper Partner Dialog dig igennem salgsprocessen med netop den indsats, du har behov for og den viden, du savner.

Bliv ringet op af os

Hvad kan vi hos Partner Dialog?

Partner Dialog er både specialiseret og alsidig. Vores kernekompetence er leadgenerering i form af f.eks. mødebooking og løbende levering af prækvalificerede kundeemner.

Men vi har også kompetencer, der har betydning for at kunne få det maksimale ud af nye og eksisterende kunder, f.eks. ved at undgå spildte salgsmøder eller ved at optimere kontaktprocessen.

Telemarketing

Har du brug for at få booket salgsmøder eller blot at få tilført prækvalificerede kundeemner?

Partner Dialog har et team af meget erfarne og engagerede medarbejdere. Vores medarbejdere er specialister i at få kontakt til de rette beslutningstagere og booke møder på ledelsesniveau. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring inden for en bred vifte af brancher.

Når vi booker møder får du tildelt en projektleder, som står for den daglige rapportering og den afsluttende evaluering.

Mere om mødebooking

Kundeanalyse

Partner Dialog har etableret en afdeling for kundeanalyser med særlig erfarne folk. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at få afdækket en række forhold, der har betydning for dit salg og bundlinjeresultatet, f.eks. dine kunders syn på dig versus dine konkurrenter, dine styrker og svagheder, hvordan du skal prioritere din salgsindsats osv. osv.

Partner Dialogs kundeanalyser kan gennemføres som særskilte opgaver eller som en integreret del af leadgenering.

Mere om kundeanalyse

Salgstrategi

Hvis din virksomhed er ny, eller du ønsker at ekspandere og søge nye markeder, kan Partner Dialog hjælpe dig med lave en salgsstrategi. I strategien indgår der b.la. en analyse af din nuværende markedsprofil og en beskrivelse af virksomhedens styrker, svagheder og muligheder.

Salgsstrategien indeholder en handleplan med anbefalinger og forslag til indsatsområder i forhold til salgskanaler, markedsføring, kommunikation og PR.

Mere om salgstrategi

Salgstræning

Hvorfor var det lige, at jeg ikke fik ordren?

Det er et spørgsmål, som mange sælgere har stillet sig selv gennem årene. Men det kan være svært at se på sig selv udefra, og derfor kan det være en god idé at få professionelle øjne til se på din præsentationsteknik – Hvad du siger (og ikke siger), når du er ude hos den potentielle kunde, dit kropssprog og meget mere.

Hos Partner Dialog rådgiver vi hele vejen rundt om salgspaletten – lige fra mødebooking på telefonen, over produktion af salgs- og kommunikationsmateriale til mødecoaching.

Mere om salgstræning

Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på +45 38 41 03 26 eller skrive til info@partnerdialog.dk.

konvulut