Et konferencelokale med et hvidt bord og sorte stole.

Ledelsen hos Partner Dialog

Uanset om du søger hjælp til leadgenerering, mødebooking eller en effektiv salgsstrategi, så hjælper Partner Dialog dig igennem salgsprocessen med netop den indsats, du har behov for og den viden, du savner.

Bliv ringet op af os

Ledelsen

Hos Partner Dialog er vi altid klar til en uforpligtende snak. Du er meget velkommen til enten at sende en mail eller give os et ring så vi kan introducere dig til vores fremgangmåder og dine muligheder.

Bo Brink er partner hos og stifter af Partner Dialog

Bo Brink

Partner og Stifter +45 2868 8500 brink@partnerdialog.dk

Bo’s fokus er at være sparringspartner for eksisterende og nye kunder, han rådgiver nationale og internationale virksomheder i salgsstrategier.

Bo etablerede Partner Dialog A/S i 2002 og har en markedsøkonom uddannelse. Han har tidligere arbejdet i tele og entreprenør branchen bl.a. hos FMT og Dicotel.

John Stoltenborg er partner og administrerende direktør hos Partner Dialog

John Stoltenborg

Partner og adm. direktør +45 2032 2262 stoltenborg@partnerdialog.dk

John er den, der holder sammen på tingene i dagligdagen og er selv aktiv i produktionen.

John har arbejdet i Partner Dialog A/S siden 2009. Han har en HD i udenrigshandel samt en uddannelse hos ØK. Han har sidenhen arbejdet i den grafiske- og fødevare-branchen som adm. direktør, bl.a. hos Konvolutfabrikken Danmark A/S, K-Salat A/S, Cocio A/S.

Nina Bay er salgsdirektør & New Bizz ansvarlig hos Partner Dialog

Nina Bay

Salgsdirektør & New Bizz ansvarlig +45 6130 4008 bay@partnerdialog.dk

Nyeste medlem af ledelsen hos Partner Dialog er Nina Bay, der som ansvarlig for New Bizz har overblikket over alle nye og potentielle kampagner.

Nina har speciale i rådgivning af virksomheder i IT- branchen og fungerer i øvrigt som daglig sparringspartner for kunder i alle brancher, i Danmark og internationalt. Nina har tidligere drevet eget high-end callcenter gennem 16 år og har hos Partner Dialog fokus på, at skabe et godt flow og momentum i alle nye kampagner. Nina er også medlem af bestyrelsen hos Partner Dialog.

Skal vi kontakte dig?

Du kan også ringe til os på +45 38 41 03 26

 

en blå konvolut