Et nærbillede af en mikrofon på et stativ.

Eventmarkedsføring

Uanset om du søger hjælp til leadgenerering, mødebooking eller en effektiv salgsstrategi, så hjælper Partner Dialog dig igennem salgsprocessen med netop den indsats, du har behov for og den viden, du savner.

Bliv ringet op af os

Eventmarkedsføring – Få deltagere til dine events og konferencer

At få tilstrækkeligt med deltagere til møder og seminarer eller tilstrækkeligt med udstillere til messearrangementer er i dag en meget stor udfordring.

Partner Dialog har stor erfaring med event og konferencemarkedsføring, hvad enten det er gratis eller entrébaserede arrangementer.

Tiden op til din begivenhed er kritisk – derfor er tempoet højt ved denne type af projekt. Med vores event og konferencemarkedsføringsløsning modtager du daglige rapporter, ligesom vi løbende kontakter dig personligt for at holde dig opdateret på fremskridtene.

Ring til os på tlf. +45 3586 8000 og lad og hjælpe dig med at få succes med dit event.

Den bedste eventmarketing foregår gennem telefonen

E-mail og direct mail invitationer kan være effektive, men vores lange, dokumenterede erfaring har vist, at telemarketing er og bliver en af de mest effektive måder at markedsføre events på – ikke mindst hvis du ønsker at sikre fremmøde af højeste niveau eller f.eks. sikre tegning af kontrakter til din messestand.

Markedsføring målrettet de rigtige personer

Vi har gennemført utallige marketingskampagner med fokus på de rigtige virksomheder, organisationer og kontaktpersoner, herunder eksempelvis:

  • Mindre og mellemstore virksomheder
  • Offentlige institutioner
  • Organisationer
  • Ledere
  • Direktionsmedlemmer
  • Bestyrelsesmedlemmer

Partner Dialog sørger også for at fremsende informationsmaterialer, kontrakter eller aftaler – og at foretage genkontakt, så de kommer underskrevne i hus.

Hvor sidder de afgørende personer for dit event? Ring til os på tlf. 3586 8000 og lad os sammen finde frem til, hvor vi finder dine deltagere.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi med den rette eventmarkedsføring kan hjælpe dig til succes med dit event, messe eller konference? Ring til os nu på tlf. +45 3586 8000 eller udfyld kontaktformularen ude til højre.

konvulut