Løft din omsætning, hver måned med mødebooking!

  Med en vækstpartner hos Partner Dialog undgår du, at salget går i stå.

  En vækstpartner er din egen, personlige rådgiver, som kan hjælpe dig med at realisere din muligheder og optimere salget.

  For os handler det ikke bare om det hurtige engangssalg. Det handler om at skabe stærke og langsigtede relationer mellem virksomhederne. Vi tror på, at det er på den lange bane, at man opnår de bedste og mest profitable resultater.

  Din profesionelle vækstpartner

  Book et møde idag

  Vi mener, man bør gøre dét, man er bedst til.

  Derfor booker vi kvalitetsmøder for nogle af Danmarks dygtigste salgsteams, så de kan fokusere på salget ved selve mødet. Hvis du også ønsker at opnå dialog og resultater med beslutningstagere i danske eller udenlandske virksomheder, så book dit møde med os i dag.

  Stadig ikke overbevist?

  Dokumenterede salgsresultater

  Vi kan dokumentere salgsresultater ud over det sædvanlige. Kontakt os på telefon 3841 0326 for mere info.

  Direkte kontakt til beslutningstagere

  Vi anvender en unik fremgangsmåde, der giver adgang til virksomhedens beslutningstagere.

  Mange års erfaring – også internationalt

  Vores salgsteam består af modne erhvervsfolk, med mange års erfaring fra danske erhvervsvirksomheder og stor forretningsforståelse. Derudover har vi stor erfaring med international mødebooking. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig og din forretning i udlandet.

  Tilpasset jeres behov

  Sammen med din virksomhed fastsætter vi de kriterier, der netop er vigtige for jer, når vi i vores samtaler skal kvalificere de virksomheder, som I ønsker at holde møder med, og som er klar til at gå i dialog om jeres produkt/ydelse.

  Kvalitetskontrol

  Vi anvender en række kriterier for at sikre, at alle møder kan føre til salg. Vores interne kvalitetskontrol gennemgår alle møderne inden det overgår til kunden. Vi afslutter med en struktureret feedback fra møderne, der bliver brugt til at coache og forbedre vores team, så de bliver endnu bedre til at producere resultater.

  Mød din vækstpartner

  Vi er et kompetencehus, som kan understøtte din virksomheds salgsindsatser i bred forstand. Ud over kvalificeret mødebooking tilbyder vi en række konsulentydelser ifm. mødebooking – f.eks. dataudvælgelse, leadgenerering, email permissions etc.. Kontakt os eller udfyld formularen til højre for at komme igang.

  Bo Brink

  Partner og Stifter

  brink@partnerdialog.dk

  Nina Bay

  Salgsdirektør & New Bizz ansvarlig

  bay@partnerdialog.dk